Додик: Некима било потребно да покажу да Скупштина није јединствена

0
207

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик истакао је да је Република Српске данас требало да покаже свој дигниитет на прави начин, али да је некима било потребно да се покаже да Народна скупштина није јединствена.

Говорећи о напуштању посебне сједнице посланика СДС-а и ПДП-а, Додик је навео да је њима речено да нађу начина да не буду дио већине око питања повреде виталног интереса Републике Српске.

“Онда ће бити да Народна скупштина није подржала српског члана Предсједништва БиХ, да смо постали слаби и немоћни. Они су ово намјерно урадили и несумљиво нису могли да претрпе оно што сами говоре о себи”, рекао је Додик на посебној сједници.

Додик је навео да колико били различити и посвађани, када дођу овакве тачке дневног реда, сви посланици морају остати досљедни, јер је то миниумум националног интереса.

Премијер Радован Вишковић истакао је да су у Народној скупштини данас требало да сједе сви, јер је у питању Република Српска, а не власт и опозција.

“Овдје је направљен перформас да овај витални интерес не добије потребну подршку. Грађани савршено виде и разумију и свачија дјела изаће на видјело и показаће се ко је за Републику Српску а ко није”, истакао је Вишковић на посебној сједници Народне скупштине.

Постави одговор

Молимо унесите свој коментар!
Овдје унесите своје име

one × two =