Додик на Палама: Сви да се придружимо изградњи модерне и демократске Српске

0
500

Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорад Додик поручио је вечерас на Палама да ће СНСД и он лично истрајати да буду завршени многи капитални пројекти који су започети на подручју ове општине од сакралних објеката и реконструкције инфраструктуре до других пројеката у области привреде, образовања, културе, спорта.

– Ви сте препознали наше активности и ви сте они који то највише заслужују. Завјетујем вам се и говорим да су Пале једно од посебних мјеста у мом срцу и ангажману и очекујем да то тако и остане – рекао је Додик на изборном скупу СНСД-а на Палама.

Он је позвао све Србе на јединство, али и грађане других националности да се придруже једиственој изградњи модерне и демократске Републике Српске.

– Наша Српска је држава, нема столицу у УН, као ни признање неких западних држава, али има све више подршку наших пријатеља, што нас охрабрује и представља доказ успјеха успјешне генерације нашег народа – наглашава Додик.

Он је одбацио све покушаје једностраних и недобронамјерних рјешења за стање у БиХ која долазе из политичког Сарајева, а западним земљама је замјерио што покушавају да негативно утичу и промијене традиционалне православне ставове и принципе у вези са вјером и породицом.

– На Западу желе да укину Републику Српску и то није флоскула – упозорио је Додик.

Он је навео да никаква ЕУ није толико вриједна да се Срби одрекну своје самосталности и аутономије, које има у оквиру Дејтонског споразума.

– Република Српска је наше срце и наша душа – закључио је Додик.

Вишковић: СНСД све ово вријеме на Палама била и долазила свијетлог образа

Носилац листе кандидата СНСД-а за посланике у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице три Радован Вишковић изразио је задовољство чињеницом да је упркос олујном невремену велики број грађана Пала дошао на вечерашњу трибину и дао безрезервну подршку кандидатима СНСД-а за предстојеће локалне изборе.

Он је позвао грађане да свој глас дају за странку „која је све ово вријеме на Палама била и долазила свијетлог образа, а то је СНСД“.

Ћосић позвао грађане Источног Сарајева да дају пуну подршку кандидатима СНСД-а

Кандидат СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске Љубиша Ћосић подсјетио је на револуционарне и визионарске идеје лучоноша српског националног покрета који су трасирали изградњу и Републике Српске и града Источног Сарајева.

Он је позвао грађане Источног Сарајева да дају пуну подршку кандидатима СНСД-а за најважније функције у Српској и на нивоу БиХ, посебно Милораду Додику, Жељки Цвијановић, Радовану Вишковићу.

Кандидат СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић, због немогућности да лично присуствује вечерашњој трибини на Палама, упутила је писмо подршке свим кандидатима СНСД-а и поруку грађанима да своје повјерење дају упаво овој странци.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here