Додик: Југовић и Ћосић најбоље рјешење за наставак развоја

0
1044

Предсједник СНСД-а Милорад Додик, изјавио је да је на Пале дошао по још једну побједу СНСД-а, те да су кандидати СНСД-а на предстојећим локалним изборима за начелника општине Пале Бошко Југовић, и за градоначелника Источног Сарајева Љубиша Ћосић, најбоље рјешење за наставак развоја.

Додик је навео да је учествовао у реализацији многих пројеката на Палама од изградње факултета, променаде, цркве, преко нове школе Србија, спортске дворане, студентских домова, тунела Стамбулчић, па до Јахорине у коју је до сада уложено више од 100 милиона КМ, а у наредном периоду биће уложено још толико за побољшање укупне туристичке понуде.

“Ово је тешко вријеме, вријеме многих изазова, које тражи јединство и стабилност да би се на прави начин извукли из кризе када дође вријеме за санацију штете”, поручио је Додик.

Додао да се мора урадити више за сваког човјека, да се обезбиједи више радних мјеста, те да то није флоскула, јер је и у периоду корона вируса Српска изгубила најмање радних мјеста у окружењу.

Истакао је да је дужност да се одржи стабилност и сигурност, а оне леже у томе да становници ове локалне заједнице на изборима подрже СНСД, одборничку листу странке и кандидата за начелника Пала Бошка Југовића.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here