Додик честитао Путину Национални дан Русије

0
670

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик упутио је најсрдачније честитке предсједнику Руске Федерације Владимиру Путину и братском руском народу поводом 12. јуна – Националног дана Русије, пожељевши даљи напредак и просперитет ове земље.

Додик је изразио опредјељење за наставком сарадње и јачањем односа српског и руског народа које повезују нераскидиве традиционалне пријатељске, духовне и културне везе.

– Желим Вама лично и цијелом народу Руске Федерације много успјеха и напредак на свим пољима. Увјерен сам у наставак наше сарадње и добрих односа на добробит руског и српског народа – нагласио је српски члан Предсједништва.

Уз искрене жеље за даљи просперитет Руске Федерације, Додик је предсједнику Путину упутио изразе дубоког поштовања, саопштено је из кабинета српског члана Предсједништва БиХ.

Национални дан Русије обиљежава се 12. јуна у сјећање када је на тај дан 1990. године први Конгрес народних посланика прихватио Декларацију о државном суверенитету Русије, у којој је проглашено првенство Устава Русије и његових закона.

 

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here