Додик честитао Лукашенку поновни избор за предсједника државе

0
511
Српски члан Предсједнштва БиХ Милорад Додик честитао је предсједнику Бјелорусије Александру Лукашенку поновни избор на ову функцију, изразивши увјерење да ће под његовим вођством Република Бјелорусија наставити пут даљег економског и технолошког напретка на добробит свих њених грађана.

– Велика ми је част и задовољство да Вам упутим најсрдачније честитке. Радујем се наставку сарадње са Вама на билатералном и мултилатералном плану и увјерен сам да ћемо и у будућности радити на јачању пријатељских и братских односа наших народа на свим пољима – истакао је Додик.

Уз искрене жеље за добро здравље и личну срећу предсједника Бјелорусије и његове породице, као и за благостање братског бјелоруског народа, српски члан Предсједништва упутио је изразе дубоког поштовања, саопштеноје из кабинета српског члана Предсједништва БиХ.

Централна изборна комисија, позивајући се на прелиминарне резултате гласања, саопштила је данас да је предсједник Бјелорусије Александар Лукашенко поново изабран на ову функцију са 80 одсто освојених гласова.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here