До краја године мјесечни борачки додатак за незапослене демобилисане борце

0
556

Премијер Републике Српске Радован Вишковић рекао је данас у Бањалуци да је са руководством Борачке организације Републике Српске /БОРС/ постигнут договор да се до краја године обезбиједи мјесечни борачки додатак за све незапослене демобилисане борце без обзира на године живота, а којих има на Заводу за запошљавање око 7.900.

Вишковић је новинарима, након што су се српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик, министри у Влади и он састали са предсједником БОРС-а Миломиром Савчићем и предсједником Предсједништва БОРС-а Гораном Рогићем, рекао да ће спискове ових лица у наредном периоду добити од БОРС-а, али и Завода за запошљавање.

Савчић је рекао да је састанак са руководством Српске резултирао добрим одлукама за дио чланства БОРС-а и бораца, а посебно оних незапослених и демобилисаних.

– Излазимо са састанка са оптимизмом и добром вијешћу за незапослене демобилисане борце. Ми ћемо у складу са могућностима Српске радити и даље на побољшању статуса борачке популације – поручио је Савчић.

У Бањалуци је данас одржан састанак српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика, премијера Републике Српске Радована Вишковића и министара у Влади Српске са предсједником Борачке организације Републике Српске /БОРС/ Миломиром Савчићем и предсједником Предсједништва БОРС-а Гораном Рогићем.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here