Ђокић сутра на отарању пословне зграде предузећа „Гас -промет“ на Палама

0
759

Министар енергетике и рударства Републике Српске Петар Ђокић посјетиће сутра Пале, саопштено је из ресорног министарства.
Ђокић ће на Палама разговарати са директором предузећа „Гас-промет“ Пале Миломиром Драганићем, директором предузећа „Србијагас“ Нови Сад Душаном Бајатовићем, градоначелником Бијељине Мићом Мићићем и директором предузећа „Бијељина-гас“ Блаженком Мандић.

Састанак ће бити одржан у 11.00 часова у новој пословној згради предузећа „Гас-промет“ Пале, а снимање кадрова биће омогућено на почетку састанка.

У 12.00 часова предвиђено је свечано отварање нове пословне зграде предузећа „Гас-промет“ Пале и обилазак просторија, додаје се у саопштењу.

Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено узимање кадрова током пресијецања врпце и обиласка просторија, након чега је предвиђено обраћање директора предузећа Миломира Драганића и министра енергетике и рударства Ђокића.

Ђокић и директор предузећа „Бијељина-гас“ Блаженка Мандић ће у 12.30 часова потписати анекс три уговора о концесији за пројектовање, изградњу, кориштење и одржавање дистрибутивног гасног система са прикључком на гасовод код Горњег Шепка ради снабдијевања града Бијељина природним гасом.

Потписивање анекса предвиђено је у новој пословној згради предузећа „Гас-промет“ Пале.

Сниматељима и фоторепортерима ће бити омогућено узимање кадрова током потписивања анекса, након чега су предвиђене изјаве за медије.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here