Дајана Лазаревић из Пала треба нашу помоћ

0
1496

Студенткиња Економског факултета Универзитета у Источном Сарајеву Дајана Лазаревић (23) из Пала, након пада са бицикла гдје је тешко повриједила главу, од 31. августа налази се на болничком лијечењу у Градишци, у стању свјесне коме.

Према болничком извјештају, Дајана Лазаревић се налази у стању будне коме као посљедице трауматске повреде главе након пада са бицикла. Оперисана је на Неурохирургији Болнице Кошево у Сарајево, а затим пребачена на лијечење у Болницу „Србија“ у Источно Сарајево, одакле је пребачена у Градишку.

Њено лијечење се компликује честим инфекцијама, те је на основу добијених микробиолошких изолата из плућа, у терапију уведен Tygacil amp a 50 mg. Дајанин дјед је од сопствених средстава купио 15 бочица наведеног лијека за седмодневну дозу, коју је платио 1797 КМ.

Породица Дајане Лазаревић није у могућности сама да финансира даљи ток њеног лијечења, те с тога је неопходно покренути акцију помоћи нашој суграђанки, како би могла да обезбједи довољне количине лијека и излијечи се.

Дајана Лазаревић је у вријеме повреде била студент друге године Економског факултета, смјера Туризам и хотелијерство. Представници Студентске организације Економског факултета су такође учествовали у акцији прикупљања новчаних средстава за помоћ у лијечењу ове дјевојке.

Новац за помоћ Дајани и њеној породици можете уплатити на жиро рачун број: 1613000074352592, отворен код Raiffeisen банке на име: Биљана Лазаревић.

Више информација о Дајанином здравственом стању и даљим активностима можете добити на број телефона њене мајке Биљане: 065 923 602.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here