Cvijanovićeva i Benon o unapređenju odnosa Srpske i Amerike (VIDEO)

0
578

Stiv Benon, bivši strateg Donalda Trampa koji je najzaslužniji za njegovu pobjedu na predsjedničkim izborima u Americi, u Vašingtonu je u svom domu ugostio predsjednicu Vlade Republike Srpske, Željku Cvijanović, s kojom je razgovarao o odnosima Srpske i Amerike, te načinu unapređivanja međusobnih odnosa.

Benon je ugostio i ekipu naše televizije, kojoj je dao ekskluzivan intervju, koji će narednih dana biti emitovan u programu RTRS-a.

Benon je poznat i po tome što nastoji da ujedini konzervativce u Evropi i pruži im podršku pred predstojeće izbore za Evropski parlament. Benon je rekao da nacionalno orijentisane partije nisu prijetnja Evropi, jer štite sopstvene interese, te da je taj strah od njih stvoren u medijima.

Nacionalne partije su, kaže Benon, shvatile da ih Brisel iskorištava i da to nije za dobro njihovih država, zbog čega su i odlučile da se organizuju protiv takvog načina upravljanja EU i njihovim resursima.

Benon je za našu televiziju potvrdio da osniva fondaciju, koja je svojevrstan pokret u Briselu, a koja će pomagati evropskim nacionalno orijentisanim strankama.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here