Цвијановић: Срећан и успјешан почетак академске године

0
565

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић пожељела је срећан и успјешан почетак академске године студентима и наставном особљу.

– Ово је била изазовна година за све нас, али савладали смо препреке када је ријеч о ученицима основних и средњих школа, па и дјеци предшколског узраста када су кренули у вртић и када смо мијењали услове да би доскочили ситуацији са пандемијом – изјавила је Цијановић за АТВ.

 

Она је пожељела студентима да се сви добро снађу у овој ситуацији, нагласивши да су они популација која је већ одрасла и која може са више разумијевања да испрате одређене ствари попут свих мјера које се проводе, а са друге стране то је и генерација која највише ужива у животу.

– Ми ту морамо да нађемо баланс. С једне стране имамо правила и мјере у вези са пандемијом вируса корона, а са друге ријеч је о популацији која се налази у животном периоду када је најактивнија, највише воли дружења и комуникацију. Мој апел њима је да се сви заједно придржавамо препоручених мјера, али и да уживају у животу јер су само сада тако млади. Касније долазе неке друге обавезе, студентско вријеме је сјајно вријеме и надам се да ће ово бити изазов који ће они лако савладати“, рекла је Цвијановић.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here