Цвијановић: СНСД за широку коалицију, на другим странкама да одлуче какав ће имати став

0
632
Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић изјавила је поводом коалиционог дјеловања са ДНС-ом да је на свакој странци да на својим органима одлучи какав ће имати став.

 

– Могу да говорим у име СНСД-а и рећи ћу да ми увијек промовишемо причу да треба да имамо стабилну, широку, велику коалицију. У крајњем случају, то смо и радили у претходном периоду „дијелећи“ многе важне позиције људима из коалиционих партија да бисмо разумјели да морамо у партнерству да радимо – рекла је Цвијановићева новинарима у модричком насељу Добор.

Она је нагласила да то како ће ко одлучивати су дефинитивно ствари које припадају свакој политичкој партији понаособ.

– Очекујем, ако сте „унутра“, онда морате бити искрени, јер морате имати такав однос и то је нешто што желимо да видимо у тој нашој коалицији – рекла је Цвијановићева.

Она је нагласила да је, што се тиче СНСД-а, добродошао свако ко жели да развија Републику Српску, да пружи допринос ономе што раде у политичком и економском смислу.

– Развијајући Републику Српску, оно што очекујемо као највећа и најважнија политичка партија јесте добре односе, искрен приступ свих. Кад смо већ на заједничком путу борбе, онда треба да се ослободимо одређених личних приступа и понашамо као озбиљне политике – рекла је Цвијановићева.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here