Ћосић: Велика част – сједиште Кик-бокс савеза РС биће у Трнову

0
392

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић разговарао је данас са предсједником Скупштине општине Трново Синишом Голијанином, предсједником Кик-бокс савеза Републике Српске Неђом Братићем и генералним секретаром овог савеза Драганом Витковић.

-Чињеница да ће сједиште Кик-бокс савеза Републике Српске бити на подручју Источног Сарајева, односно у Трнову, представља велику част и истовремено обавезу да подржимо функционисање како Савеза тако и клубова са подручја нашег града који дјелују у области кик-бокса: „Куле“ из Трнова, „9. чета“ са Пала и „Кобра“ из Источног Новог Сарајева, рекао је градоначелник Ћосић.

Похвале је упитио за одлуку Скупштине општине Трново о додјелу простора Кик-бокс савезу Републике Српске, која је и била пресудна да сједиште овог савеза буде у овој  општини нашег града.

Кик-бокс је олимпијска дисциплина и заслужује подршку, а Град Источно Сарајево ће се потрудити да у будућности, заједно са општинама, у том смислу буде што присутнији и допринесе омасовљавању овог спорта на подручју нашег града, закључио је Ћосић.

Што више наше дјеце укључимо у спорт то ће више дјеце имати правилан развој и здраво дјетинство далеко од порока савременог друштва.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here