Ћосић: СНСД показао како се гради локална заједница у корист свих

0
241

Носилац листе кандидата СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице осам Љубиша Ћосић истакао је да је СНСД дјелима и резултатаима показао како се гради локална заједница, како се сарађује са Владом Републике Српске и влада у корист свих грађана.

“Не у корист чланова СНСД-а и оних који воле СНСД, већ у корист свих грађана. То су људи овдје препознали”, рекао је Ћосић новинарима у Источном Новом Сарајеву приликом почетка предизборне кампање за опште изборе заказане за 2. октобар.

Он је истакао да су развој ове локалне заједнице заслужни Милорад Додик, који је на овим изборима кандидат за предсједника Републике Српске и Жељка Цвијановић, која је кандидат за српског члана Предсједништва БиХ.

“Сигурни смо да ће народ у Источном Сарајеву то препознати, да ће они добити подршку народа и да ће остварити потпуну побједу 2. октобра”, рекао је Ћосић.

Фото: Фото Васке

Kандидат СНСД-а из Изборне јединице осам за посланика у Народној скупштини Републике Српске Наташа Kулашинац рекла је да је поносна на све што је СНСД урадио у протеклој деценији у овој локалној заједници.

“Општина Источно Ново Сарајево, заједно са градом Источно Сарајево, улаже велике напоре да ово постане репрезентативна локална заједница. Ово је, тренутно, највише гардилиште у Републици Српској”, рекла је Kулашинчева.

Она је посебно изразила задовољство због позитивног природног прираштаја на подручју општине Источно Ново Сарајево.

“У овом тренутку имамо изградњу вртића, основне школе, позоришта, ректората… Чинимо све да побољшамо услове живота”, рекла је она.

Kулашинчева је поручила да је на грађанима да ли ће изабрати пут развоја и напретка или стагнације и безидејности.

Предсједник општинског изборног штаба СНСД-а Јован Kатић рекао је да ће ова политичка партија водити умјерену кампању, без лажи и нападања, што очекују и од осталих политичких актера.

“Идемо по још једну апсолутну побједу на изборима. Сви резултати који су иза нас дају нам вјеру у то да можемо добити апсолутну подршку. Наша амбиција није само побједа, него и најбољи резултат у Републици Српској и ми смо увјерени да са народом Источног Сарајева то можемо и остварити”, поручио је Kатић.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here