Ћосић: СНСД ће побиједити у Источном Сарајеву

0
674

Предсједник СНСД Милорад Додик и чланови најужег руководства ове странке званично су данас у Источном Сарајеву отворили предизборну кампању за локалне изборе.

На Тргу Републике Србије промовисани су кандидати за градоначелника Источног Сарајева, начелнике градских општина Источног Сарајева, као и кандидати за одборнике.

Љубиша Ћосић, кандидат СНСД-а за градоначелника Источног Сарајева Љубиша Ћосић изразио је увјерење да ће сви кандидати СНСД-а за начелнике општина и градоначелника, остварити убједљиву побједу.

“Реализовали смо велики број капиталних пројеката, базираних на потребама и захтјевима грађана и пословне заједнице. Довољно је погледати зграду Административног центра Републике Српске, Болницу “Србија”, Олимпијски центар “Јахорина”, инвестиције у високо, средње, основно и предшколско образовање, као и спортске сале и терене, паркове, шеталишта”, рекао је Ћосић.

Он је истакао да се у овом изборном процесу први пут градоначелник Источног Сарајева бира непосредно, захваљујући подршци Kлуба посланика СНСД-а и владајуће коалиције у Народној скупштини Републике Српске за доношење Закона о граду Источно Сарајево, који дефинише то питање.

“Веома је битно да су се данас овдје окупили сви кандидати СНСД-а. То говори колико СНСД придаје значаја окупљању, и то не само политичких партија, већ и народа, грађана с циљем задовољења свих њихових интереса и потреба, као и развоја наших локалних заједница”, рекао је Ћосић.

Према његовим ријечима, то значи и даљи развој инфраструктуре, привреде, културе, образовања, спорта, невладиног сектора, као и подршку свему ономе што је СНСД, водећи Владу Републике Српске са коалиционим партнерима, радио годинама уназад.

Он је изразио очекивање да ће након 15. новембра побједници локалних избора у свих шест општина Источног Сарајева бити начелници из СНСД-а, што укључује и стабилну већину у локалним парламентима.

“Овдје живе добри, вриједни и честити људи и домаћини, окупљени око заједничке идеје – шест снажних општина у граду Источно Сарајево, и још љепши и јачи град”, поручио је Ћосић.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here