Ћосић: Градска управа мора бити истински сервис потреба свих грађана

0
641

Кандидат СНСД-а за градоначелника Источног Сарајева Љубиша Ћосић поручио је данас, посљедњег дана кампање за локалне изборе, да Источно Сарајево мора бити јединствен и окупљен град од Сокоца до Трнова, са Градском управом која ће бити потпуно другачија и активнија, која ће да ради, окупља и сабира и буде истински сервис потреба свих грађана.

Ћосић је истакао да је срећан што је показао, као и свих претходних година, да је у могућности да представи само добре ствари и да ником, сем у директном сусрету, не каже своје мишљење које може бити супротстављено.

„Комплетан свој професионални живот у политици сам посветио настојању да покажем разлику. Разлику између људи који проводе вријеме у политици управљајући јавним новцем како треба и остављају резултате и дјела иза себе, у односу на оне који управљајући јавним новцем не оставе ништа иза себе“, навео је Ћосић.

Актуелни начелник Источног Новог Сарајева нагласио је да је, заједно са добронамјерним људима који су чинили јединствену екипу, показао у посљедњих осам година колико једна мала средина може бити успјешна.

Он је истакао да је у Источном Новом Сарајеву показано како једна средина у сваком сегменту живота може да расте и да се развија.

„Источно Ново Сарајево је модел развоја свих наших општина и града, у намјери да постанемо најбољи центар Републике Српске. Окупљајући општине, оснажићемо наш град, а тиме и Републику“, указао је Ћосић.

Према његовим ријечима, Јован Катић /кандидат за начелника општине Источно Ново Сарајево/ наставиће пут развоја и напретка у овој општини и показаће да иза доброг начелника долази још бољи, указујући да је то једини могући правац развоја Источног Новог Сарајева.

„Небојша Шешлија је другачији и бољи избор за општину Источну Илиџу. Начелник који ће направити урбано језгро ове општине, али и препознати потребу сваке микро средине у руралним дијеловима. Небојша Шешлија ће изградити Источну Илиџу“, оцијенио је Ћосић.

Драгомир Гаговић, према ријечима Ћосића, вратио је живот у Трново и помирио његове становнике, те најавио да ће 2024. године Трново стајати као најљепша капија града Источно Сарајево.

„Бошко Југовић зна да води и водиће централну и најмногољуднију општину нашег града. Пале су окосница нашег града и биће још препознатљивије у сваком сегменту нашег друштва“, навео је Ћосић.

Младен Малетић, истакао је Ћосић, човјек је који не тражи ништа од Источног Старог Града – он нуди свој активизам и знање за Источни Стари Град, који окупља људе.

„Бојан Копривица, са својим тимом људи, као и Небојша Шешлија ме сваки дан подсјећа на моје пријатеље из 2012. године када смо знали како Источно Ново Сарајево треба да изгледа. Данас Соколац зна да је једини могући развојни пут онај којим иде Бојан Копривица са својим пријатељима“, поручио је Ћосић.

Он је напоменуо да се није освртао на неистине које су о њему износили политички противници.

„Чудан је степен мржње, нетрпељивости и немоћи који сеже до непрестано исте испразне приче у настојању да се генерацијама уназад честита кућа криминализује, све до мијешања у приватни живот и породицу“, сматра Ћосић.

Ћосић је поручио бирачима да у недјељу, 15. новембра, чувају себе и своје здравље и да, уважавајући све неопходне мјере заштите, изађу на своја бирачка мјеста и дају глас најбољима.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here