Ћосић: Град ће се укључити у функционисање општина

0
767

Кандидат СНСД-а за градоначелника Источног Сарајева Љубиша Ћосић изјавио је да ће му први задатак, након остварене побједе на изборима, бити да окупи све начелнике општина у саставу града и споји их са Владом Републике Српске како би сви заједно, позиција и опозиција, кренули да раде за народ.

„Нама треба јединствен простор од Сокоца до Трнова. Мислим да су избори показали да грађани Источног Сарајева коначно осјећају овај град својим, у овом случају дајући повјерење мени. Сљедећи пут ће бити неко други, што је небитно. Битно је да развијамо припадност према граду и да га осјећамо као свог“, рекао је Ћосић новинарима у Источном Новом Сарајеву.

Он каже да слиједи мјесец дана транзиционог периода када треба званично да се прогласе резултати избора и преузму нове дужности, истичући задовољство убједљивом побједом СНСД-а на Палама, у Трнову, Источном Новом Сарајеву.

„Остварили смо зацртани циљ, а то је мјесто градоначелника у Источном Сарајеву. Веома је битно да смо показали људима другачији приступ који смо гајили и који желимо да развијамо. То се односи на другачије вођење града, његово укључивање у функционисању општина и његов потпуно активан приступ у складу са надлежностима и законом. Ја ћу се управо тако и понашати“, рекао је Ћосић.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here