Ћосић: Бирачи дали подршку власти, опозицији неће помоћи очајнички покушај

0
318

Љубиша Ћосић, који је као кандидат СНСД-а у Изборној једници осам за Народну скупштину Републике Српске освојио највише гласова, истиче да су бирачи на општим изборима дали подршку власти и јасно рекли шта мисле о политикама које их представљају и политикама које су се трудиле да их представљају.

Ћосић је рекао Срни да опозиција није добила подршку на изборима, па сада позива на протесте и немире.

“Како им није пошло за руком да дођу на власт, тако им неће помоћи ни овај очајнички покушај да представнике владајућих партија прикажу као људе који краду изборе”, нагласио је Ћосић.

Он је рекао да су надлежне институције поступиле по свим приговорима, ако их је било, те додао да опозиција замајава јавност и оптужује да је неко крао гласове или проводио нерегуларности.

“Било би добро да се окану код њих провјереног модела, а код народа безуспјешног – оптуживања без икаквих доказа и покушаја стварања криза, те да грађанима понуде конкретан програм и рад. Можда би их по томе грађани боље вредновали”, поручио је Ћосић, који сматра да је то још једна представа за јавност и да ће опозиција изгубити и оно мало подршке што има.

Ћосић, који је и градоначелник Источног Сарајева, истиче да је у Сарајевско-романијској регији изборни процес проведен одлично, а општинске изборне комисије су посредством бирачких одбора одрадиле посао како треба, те биле транспарентне и доступне представницима свих политичких партија.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here