Četvrti međunarodni moto skup

0
657

Moto klub “Long Riders” Pale četvrti put organizuje Međunarodni moto skup, a ove godine organizacija je zbog radova na sportskim terenima Studentskog centra Pale preseljena na sportske terene Srednjoškolskog centra Pale.

Najstariji paljanski moto-klub narednih dana dočekaće nekoliko stotina bajkera iz svih krajeva EX YU pa i šire. Program manifestacije počinje u petak 27. jula u 12.00 časova kada je planirano otvaranje moto-kampa i druženje.

U večernjim časovima svi posjetioci će imati priliku da uživaju u muzici rok-benda “Ivkine mirođije”. U subotu, 28. jula se nastavlja druženje. U 16.00 časova, predviđen je zajednički ručak za sve goste, a u 17.00 časova načelnik Opštine Pale Boško Jugović će i zvanično otvoriti 4. Međunarodni moto-skup.

U 18.00 časova uslijediće defile ulicama Pala, a po povratku u moto-kamp bajkeri će odigrati i bajkerske igre. Organizator je zahvaljujući sponzorima obezbijedio vrijedne nagrade za najbolje u sporoj vožnji, povlačenju konopca, bacanju gume u dalj i tradicionalnom brzom ispijanju piva.

Večernji časovi rezervirani su za zvuke r’n’r za šta će se ponovo pobrinuti “Ivkine mirođije” i “Gnjev anđela”.

U nedjelju, 29. jula nakon doručka slijedi ispraćaj gostiju u zatvaranje moto-kampa. Za sva tri festivalska dana ulaz za sve posjetioce biće pesplatan uz simbolične cijene pića i hrane.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here