Честитка начелника општине Пале поводом рођендана и крсне славе СРНЕ

0
151

Начелник општине Пале Бошко Југовић упутио је честитку Новинској агенцији Републике Српске – СРНА, поводом 28 година постојања и рада, као и поводом Благовијести, крсне славе ове агенције.

„У име општине Пале  и у своје лично име,  желим да вам честитам крсну славу Благовијести и 28 година постојања и успјешног рада. У овом значајном периоду, својим преданим и професионалним радом дали сте важан допринос благовременом и објективном информисању јавности о догађајима у Републици Српској и постали препознатљива медијска кућа за брзу, тачну и објективну информацију“, наводи се у честитки начелника Југовића.

Он је захвалио СРНИ и за благовремено и објективно информисање у вези са свим догађајима са подручја општине Пале.

„Овом приликом  желим да искажем захвалност за редовно и актуелно праћење догађаја из јавног живота ове општине, а тиме и њену промоцију у земљи и свијету. Надам се да ћете и  у будућности наставити са успјешним радом, сачувати  углед и повјерење јавности, а сваку наредну годину обиљежити новим успјехом и напретком“, истакнуто је у честитки начелника општине Пале Бошка Југовића.

Сутра се навршава 28 година од оснивања Новинске агенције Републике Српске, а СРНА ће прославити и своју крсну славу – Благовијести.

СРНА је основана 7. априла 1992. године на Палама, одлуком Народне скупштине тадашње Српске Републике БиХ, као Српска новинска агенција – СРНА.

Постави одговор

Молимо унесите свој коментар!
Овдје унесите своје име

5 × four =