Будва пред потпуним затварањем

0
239
Због погоршане епидемиолошке ситуације предсједник Општине Будва Марко Царевић тражи од надлежних потпуно „закључавање“ те општине.

 

У Будви је тренутно 696 активних случајева вируса корона.

Царевић се писмом обратио црногорском премијеру Здравку Кривокапићу и министарки здравља Јелени Боровинић Бојовић, као и Савјету за борбу против вируса корона, у којем наводи да би то подразумијевало забрану рада угоститељских објеката, обустављање наставе у школама (прелазак на онлајн наставу), затварање свих предшколских установа и вртића.

Тражи и да се рад привредних друштва и предузетника који се баве трговином прехрамбених производа (маркети, супермаркети, хипермаркети) прилагоди тренутној ситуацији.

Општински Тим за заштиту и спашавање Општине Будва, предлажио је и да се уведе забрана изласка из објеката становања у времену од 17.00 до 5.00 часова наредног дана, као и забрана кретања, окупљања и боравка на јавним површинама сваког дана у времену од 17.00 до 5.00 часова наредног дана.

Траже и увођење забране међуградског путовања, затварање игралишта, теретана на отвореном и затвореном простору и фитнес центара, пренијели су црногорски медији.

Постави одговор

Молимо унесите свој коментар!
Овдје унесите своје име

14 − four =