Бесплатан улаз на градску депонију до краја мјесеца

Директор предузећа „Комунално“ на Палама Комо Симовић рекао је Срни да ће до краја мјесеца бити бесплатан улаз на градску депонију правним и физичким лицима која довезу отпад, те да ће комунална полиција кажњавати све грађане који отпад буду одлагали на мјеста на којима то није дозвољено.
Симовић је рекао да је у току акција прољећног чишњења коју општина организује сваке године, те да је предузеће „Комунално“ по окончању зимских падавина почело са чишћењем улица, зелених површина и саобраћајница. 

„Прва фаза била је ручно чишћење улица које захтјева пуно посла, а затим и машинско. Данас смо почели да перемо улице и чистимо тротоаре од тунела на улазу у Пале, што је била обавеза предузећа `Романија путева`“, навео је Симовић. 

Он је додао да би те активности требало да буду завршене до краја седмице, када ће почети са кошењем градских површина, уколико то дозволе временски услови. 

Симовић је навео да радници овог предузећа раде 24 часа, те да су на располагању свим грађанима. 

„Већина грађана је савјесна, али имамо проблем са одређеном групом која поред контејнера оставља отпад. У контејнеру је дозвољено само кућно смеће. Тачно се зна којим данима се одвози смеће и то је два пута седмично“, истакао је Симовић.

1 КОМЕНТАР

  1. Gospodine Simoviću trebali ste prvo prošetati naseljem Obilićevo pa se obratiti javnosti, samo što se zaraza nije počela širiti iz kontejnera!!!!

ОДГОВОРИ

Молимо вас да унесете коментар!
Молимо вас да овдје унесете своје име