Апел извођачима грађевинских радова на Јахорини

0
657

„Свјесни смо да је љето период за извођење радова и да грађевинска сезона у планинским подручјима краће траје, али сматрамо да би у јеку љетне туристичке сезоне било неопходно пронаћи компромис којим би сви могли да буду задовољни, а прије свега, посјетиоци Јахорине“, поручио је начелник општине Пале Бошко Југовић.

Он је додао да посјетиоци уживају у природним љепотама планине и новим атрактивним садржајима које им је уприличио Олимпијски центар „Јахорина“.

Подсјетивши да је туристичка привреда усљед пандемије вируса корона претрпјела и још трпи озбиљне финансијске посљедице, Југовић је истакао да је чињеница да Јахорину овог љета ипак посјећује знатан број гостију вишеструко важна и охрабрујућа, због чега, оцјењује, и постоји потреба да сви на планини, и они који граде и они који раде, буду задовољни.

Југовић додаје да и инвеститори који тренутно граде на Јахорини јесу дио туристичке привреде, па је увјерен да ће овај апел схватити на прави начин и активности прилагодити ономе што тренутно јесте интерес туристичких посленика.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here