Акција МСД Пале – Помозимо нашој суграђанки!

Општински одбор Младих социјалдемократа Пале је у сарадњи са свим општинским одборима Младих социјалдемократа Сарајевско-романијске регије, од Хан Пијеска до Трнова, покренуо акцију прикупљања новчаних средстава за нашу суграђанку Драгицу Гаговић.

Сва прикупљена новчана средства усмјериће се на реконструкцију крова који је у изузетно лошем стању и чија је санација неопходна прије зиме.

Акцијом су обухваћени сви функционери и чланови СНСД-а.

Млади социјалдемократи поручују да се оваквим акцијама  показује солидарност и хуманост према младим и талентованим људима којима је неопходна помоћ, те су позвали и остале политичке субјекте и људе добре воље да се одазову овој акцији и да у складу са својим могућностима помогну нашој суграђанки.

Млади социјалдемократи Пале организовали су неколико хуманитарних акција, као и оних које се тичу уређења и унапријеђења општине Пале, те више пута показали да брину о овој локалној заједници и њеним грађанима.

„Драгица Гаговић је сигурно неко на кога се сви требамо угледати. Она и поред свих недаћа и тешких услова у којима живи остварује невјероватне резултате и не губи наду у боље сутра. Уложићемо све напоре да јој помогнемо јер талентовани људи попут ње ће сутра вишеструко помоћи нашој локалној заједници и нашим становницима“, изјавио је предсједник Младих социјалдемократа Лука Цицовић.

Драгица Гаговић је студент друге године Пољопривредног факултета Универзитета у Источном Сарајеву са просјеком 9,9. Живи са мајком у трошној кући надомак Пала, а једини  извор прихода им је пензија коју Драгица прима од оца који је преминуо 1999. године.

Сви људи добре воље Драгици могу помоћи и путем жиро рачуна у Збер банци 567 491 59 000 65 090.

ОДГОВОРИ

Молимо вас да унесете коментар!
Молимо вас да овдје унесете своје име