Uskoro otvoreni trening seniorki i seniora reprezentacije Srbije

0
999

Načelnik opštine Pale Boško Jugović razgovarao je danas sa predsjednikom Odbojkaškog saveza Republike Srpske Milutinom Popovićem sa kojim je dogovorio da u ovoj opštini uskoro bude održan otvoreni trening muške i ženske seniorske odbojkaške reprezentacije Srbije.

Jugović je rekao da će otvoreni trening biti održan u sportsko-poslovnom centru „Peki“ na Palama, a termin će biti naknadno objavljen.

Prema njegovim riječima, na Palama prvi put boravi ženska odbojkaška reprezentacija Srbije, a muška ekipa će doći po drugi put, što govori kakve uslove za treninge nudi ova opština.

Popović je zahvalio načelniku Jugoviću sa kojim je razgovarao o zajedničkim aktivostima koje se odnose na dalji tok priprema reprezentacije Srbije.

On je dodao da je u planu organizacija zajedničkog prijema za odbojkašice i odbojkaše, zajednički izlet, kao i otvoreni trening za publiku.

„Sa generalnim sekretarom Odbojkaškog saveza Srbije smo obišli žensku seniorsku reprezentaciju. Stručni štab i odbojkašice kažu da su uslovi u kojima treniraju odlični, a to je najmjerodavnija ocjena“, naglašava Popović.

Ženska odbojkaška seniorska reprezentacija Srbije na Pale je stigla 30. jula, gdje bi trebalo da do 18. avgusta obavi dio priprema za Svjetsko prvenstvo u Kini.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here