Џајић: Јачи смо од Динама!

Почасни предсједник Црвене звезде Драган Џајић је у интервјуу за „Вечерњи лист“ рекао како би волио поново да види утакмицу између Динама и Црвене звезде.

„Модри“ из Загреба и „црвено-бијели“ су некада водили жестоке битке, али дошао је рат, распад Југославије и од оног чувеног меча, 13. маја 1990. нису се састајали.

Џајић је рекао да нови сусрет сада може да се догоди једино ако се два клуба састану у европским клупским такмичењима.

„То може да се догоди само ако нас жријеб у Европи споји, све друго је нереално. Волео бих да видим ту утакмицу, зашто да не? Играле су већ и Србија и Хрватска и шта је било? Ништа. Побиједили сте, мало се сладили и то је то. Тешко ми је предвидети исход, али мислим да би Звезда побиједила“, изјавио је Џајић.

Он је одговорио и на питање да ли је најбољи играч са Мундијала у Русији, Лука Модрић, најбољи играч са ових простора.

„Луку сам гледао углавном у дресу Реала. Све поменуто страшна је лична сатисфакција за играча. А да ли је највећи фудбалер у историји са ових простора, то је питање. Играо је у великим клубовима, људи га цијене и воле, а то да ли је бољи од Бобана или Шукера, нека кажу навијачи“, одговорио је бивши челник првака Србије.

Подсјетили су га и на ријечи Здравка Мамића, вече прије изрицања пресуде, када је рекао како су Драган Џајић и Душан Савић замолили митрополита Порфирија да им организује вечеру са Мамићем, на коју челник Динама није дошао. Џајић је потврдио да је тако и било.

„Све је то истина. Није дошао, био је његов адвокат и рекао да му је јако жао. Знам за све његове неприлике, као и Томе Хорватинчића. Драги су ми пријатељи, увијек ће то остати. Али ја не могу да судим хрватској јавности ако има друкчије мишљење. Мени није јасно да се послије толико успјеха Мамићу све то догађа, али шта да радим“.

Насмијао се када су га подсјетили како се накад говорило да „има пара к’о Џајић“.

„Ха-ха! Нарочито овдје. Па и сада када дођем на границу и предам пасош, питају ме, да ли још вриједи она има пара к’о Џајић. Невјероватно! Не знам ко је то протурио, али и сада ме то прати. Волио бих да је тако“, признао је Џајић, рекавши да је као млад волио да се лијепо обуче, вози добре аутомобиле, те да су можда због тога људи почели да причају како има много новца.

ОДГОВОРИ

Молимо вас да унесете коментар!
Молимо вас да овдје унесете своје име