Љубомир Мрда: Своје менаџерско искуство стављам у функцију јачања свих институција Републике Српске

0
1284

Кандидат СНСД-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске из изборне јединице 8  Љубомир Мрда изјавио је да ће своје дугогодишње успјешно менаџерско искуство ставити у функцију јачања свих институција Републике Српске.

Мрда, који обавља функцију директора ЗП „Електродистрибуција а.д. Пале“, нагласио је да ће бројне важне контакте и успостављене добре пословне односе са привредницима широм региона искористити за привлачење инвестиција, наставак снажног привредног развоја сарајевско – романијског краја и отварање нових радних мјеста.

„Мој циљ биће стварање услова за боље искориштавање природних ресурса које има сарајевско – романијска регија, посебно у области енергетике, пољопривреде, шумарства и туризма“, нагласио је Мрда у писаној изјави за медије.

Он је оцијенио да су бројни пројекти, које је у цијелој сарајевско – романијској регији реализовала власт са СНСД-ом на челу, битно поправили животне услове и стандард грађана на овом подручју, те отворили перспективу даљег привредног развоја овог дијела Републике Српске.

„У реализацији свих великих пројеката у овом крају имали смо огромну подршку предсједнице Владе Републике Српске Жељке Цвијановић и предсједника Републике Српске Милорада Додика. Увјерен сам да су грађани свјесни те чињенице и да ће госпођа Цвијановић и господин Додик с разлогом добити пуну подршку у изборној утакмици за предсједника Републике Српске и српског члана Предсједништва БиХ“, рекао је Мрда.

Према његовим ријечима један од приоритених задатака власти у Републици Српској, коју ће поново предводити СНСД, треба да буде боље инфраструктурно повезивање цијелог сарајевско – романијског региона са другим дијеловима Републике Српске и са Србијом.

„Као посланик у Народној скупштини Републике Српске снажно ћу се залагати за изградњу ауто – пута Источно Сарајево – Вишеград преко Пала, Сокоца и Рогатице. То је за све нас пут будућности, економског развоја и бољег живота“, рекао је Мрда.

Он је нагласио да очекује подршку грађана Пала и свих других општина у изборној јединици 8.

„Народни посланик представља директну везу грађана који су га бирали са законодавном и извршном влашћу у Републици Српској. Општина Пале и све друге општине града Источног Сарајева, као и општине Рогатица и Хан Пијесак, заслужују да имају посланике СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске“, истакао је Мрда.

Он је поручио да ће му бити част да представља народ сарајевско – романијског краја у Народној скупштини Републике Српске.

„То су људи који су поднијели огромну жртву за стварање Републике Српске и велика је част и обавеза бити њихов представник у највишој законодавној институцији Републике Српске“, закључио је Мрда.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here