Југовић захвалио одбојкашким репрезентативцима Србије

0
1099

Начелник општине Пале Бошко Југовић приредио је данас у јахоринском хотелу „Вучко“ дружење и ручак за одбојкашке репрезентативце Србије и челне људе одбојкашких савеза Србије и Републике Српске.

На овај начин Југовић је желио захвалити трофејним српским спортистима што већ другу годину заредом бирају Пале као мјесто за вишедневне припреме пред најважнија такмичења, саопштено је из општине Пале.

„Почаствовани смо што смо у прилици да угостимо одбојкашице и одбојкаше Србије и презадовољни чињеницом што су водећи људи Одбојкашког савеза Србије баш Пале препознали као средину која нуди одличне услове за тренажни процес и припреме врхунских спортиста, што одбојкашки репрезентативци Србије, као планетарна велесила у овом спорту, свакако јесу“, истакао је Југовић.

Југовић је нагласио да спортска инфраструктура у Палама и дворана „Пеки“ у потпуности пружају услове за квалитетан тренажни процес.

„Драго нам је да од одбојкаша можемо чути како на сваком кораку наилазе на гостопримство и подршку“, рекао је Југовић.

 

 

Он је подсјетио да су одбојкашки репрезентативци са претходних припрема на Палама отишли по европску медаљу, те изразио очекивање да ће и сљедеће велико такмичење донијети нова одличја, што ће и у Палама, и у Републици Српској бити дочекано с поносом, радошћу и одушевљењем.

Дружењу је присуствовао и предсједник Одбојкашког савеза  Републике Српске Милутин Поповић који је том приликом уручио и признања ове спортске асоцијације.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here