Јахорина идеално уточиште за бијег од градске гужве

0
1038

Планина Јахорина, чија понуда је прилагођена различитим укусима, уз пријатне планинске температуре и овог викенда представља идеално уточиште за бијег од градске гужве и врућине, саопштено је из Олимпијског центра “Јахорина”.

Дјечији град “Пољице” са тјубинг стазом и додатним забавним елементима омогућава најмлађим посјетиоцима неограничену забаву.

“Панорамска вожња шестосједом која посјетиоце води до најљепшег погледа на околне планине, вожња квадова и планинских бицикала, шетња по уређеним планинским стазама, брање љековитог биља и боровница сигурно су додатни разлог да се викенд проведе на Јахорини”, додаје се у саопштењу.

Сутра ће на платоу Пољице бити одржана прва љетна хуманитарна “Трка за живот” коју организују Олимпијски центар “Јахорина” и Хуманитарна фондација “Подржи живот”.

Извршни директор за информационе технологије, продају и маркетинг Олимпијског центра “Јахорина” Ива Ивкић раније је рекла да ће прва трка у љетној сезони бити изазов за породице, рекреативце и искусне такмичаре, те да ће бити одржана у породичној и екстремној дисциплини.

Породична трка, дужине 500 метара, концентрисана је око вртића на Пољицама, са симболичних пет препрека и употребом тјубинга. Такмичарска екстремна стаза, дужине пет километара, са 15 препрека спремљена је само за искусне тркаче.

Котизација за обје трке је по 20 КМ, а сва прикупљена средства иду у добротворне сврхе. Након завршетка трке, у 22.00 часа у хотелу “Бистрица” почеће добротворна “ди-џеј” журка.

Сви који желе да учествују у хуманитарној трци могу да резервишу своје мјесто на www.оц-јахорина.цом, као и на платоу Пољице или у хотелу “Бистрица”, а уплате ће се вршити и у хотелу “Термаг” и у апартхотелу “Вучко”.

Они који желе да подрже акцију, а нису у могућности да се такмиче, могу то учинити куповином мараме посебно дизајниране за “Трку за живот”.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here