Част отаџбине: Одлучније ћемо бранити Републику Српску

У више наврата протекле године, а посебено прије октобарских избора, смо истицали да лидери странака СДС и ПДП, В. Говедарица, Б. Бореновић и њихови „саборци“ Иванић, Боснић, Шаровић, Мектић, Пандуревић отворено раде на издаји интереса Републике Српске, саопштило је удружење Част отаџбине.

Саопштење преносимо у цијелости:

Тврдили смо да, ако изгубе изборе, неће признати изборне резултате и да ће после изборног пораза наставити своју прљаву борбу за власт, подметањем српској јавности лажи и лажних афера и стварањем хаоса на улицама са циљем рушења институција Републике Српске и преузимања власти.

Знали смо да ће све то покушати на основу слугарења и подаништва западним обавештајним службама, западним амбасадама и сарајевској бошњачкој влади.

Организовали су и воде специјални рат против Републике Српске чији је крајњи циљ, државни удар. Докле су догурали у свој издаји, најбоље говори обраћање њиховог активисте и саборца Томић Његоша преко душтвених мрежа. Он до детаља објашњава улогу млађаног Станивуковића у организовању државног удара. Ухапшени Жељко Дабић у својој изјави открива ко је учествовао у припреми демонстрација у кући Станивуковића. Давор Драгичевић се налази на непозантој локацији и нуди предају, уз услов да не буде ухапшен. Е, па Драгичевићу, мораш бити притворен и одговарати за угрожавање безбедности у Републици Српској.

Време је да престанеш играти по нервима и осећањима људи којима је Република Српска на срцу. Правда за Давида је од почетка био политички „покрет“ којим руководе МИ-6 и ЦИА а посебно су биле активне амбасаде Америке и Енглеске. Зато тужилаштво у Републици Српској и МУП Републике Српске не сме више правити грешке и толерисати андтидржавне активности рушиоцима Републике Српске у име „демократије и хуманизма“, а политичке странке имају могућност да преузму власт победом на изборима а не хаосом на улицама. Сви који поново покушају срушити Републику Српску, морају знати да 150 хиљада бораца, ствараоца Републике Српске, неће немо посматрати рушење свог највећег дела, стварање српске државе западно од реке Дрине.

Ми то морамо чинити зарад 23 хиљаде наших сабораца који су уградили своје животе у темеље најмлађе српске државе. Зато српски народ, са ове стране Дрине, уз подршку своји савезника, српско национално питање мора рјешавати. Заједно са Србијом, јер нема рјешења Косова без рјешења Републике Српске.

Републици Српској нема живота у државној заједници БиХ. Бошњачко руководство у Сарајеву патолошки мрзи спрски народ и Републику Српску, бојкотују српског члана представништва БиХ, неће да формирају Савјет министара, уцјењују са избором Зорана Тегелтије за предсједавајућег савјета док Срби не потпишу пристанак уласка Републике Српске у НАТО пакт. Неуморно стварају бошњачку војску, формирају и обучавају паравојне јединице и стално пријете неким новим ратом. Република Српска је, већ поодавно, послије избора, формирала све институције државе.

Ако бошњачко руководство настави са оваквом политиком много је разлога да Република Српска распише референдум за независност. Надамо се да је послије ових догађаја, свима јасно да је суштина активности великих сила запада, растакање Србије, превођење Републике Српске у унитарну Босну и затирање српске нације. Убијеђени смо да ће народ крајине, по ко зна који пут, показати свој патриотизам и рећи НЕ непријатељима Републике Српске.

ОДГОВОРИ

Молимо вас да унесете коментар!
Молимо вас да овдје унесете своје име