Част отаџбине: Ко о чему…

0
960

Све што нам се дешава је резултат нашег личног чињења или нечињења. Тако се поставља питање да ли би реакција српских кадрова унутар “Савеза за нестанак“ била индентична оној након “фазлагића куле“, када би оружане снаге БиХ, рецимо изазвале другу врсту нелегалне акције. Све то, како смо већ видјели у држави немогућег живљења, је могуће очекивати, ама баш све. Када је то, наравно на штету Срба.

Политичка платформа која за циљ има тобоже Републику Српску вратити народу у којој ће тај исти народ нестати, није опција за нас, којима је Република Српска изнад свега. До сада се нисмо бавили појединачним чињењем појединих назови бораца за правду и истину. Наравно немамо за циљ ни сад да се бавимо њима, иако су правиле искључиво штету и немир народу чији су нажалост припадници, већ зато што је вријеме да проговоримо нешто о истини. Постулат по коме квази борци пишу да неко ко је жртвовао себе за интерес отаџбине, сада искључиво то ради зато што га Додик плаћа. Зато што су им битне паре и слично. Можете бити сигурни када чујете ово, да тај искључиво нешто ради због свога ситносопственичког интереса. Зашто мислимо да је то тако? Ево зашто. Рецимо усташизација родне груде није предмет интересовања “генијалаца“ и бораца за правду и истину попут Миланке Ковачевић, Небојше Вукановића или Слободана Васковића званог балетан и других. О свима њима ћемо на понаособ рећи и напаисати по коју ријеч, зарад правде и истине. У наредним текстовима са довољно чињеница ћемо упознати и широки аудиторијум, па и надлежне органе да се могу позабавити са њима. Мора да се зна, издаја је, без обзира на снагу непријатеља за кога издајете, најтежи облик кривичног дијела. Многи су се запитали како и зашто Миланка Ковачевичић има храбрости да усред јуначке Херцеговине стави четири банане на Српску тробојку и пише о нечему што је њена правди и истини. Свима онима који су се запитали је упућено и ово писаније јер ће у њему наћи одговор на постављено питање.

Наше интересовање нас доводи до Конгресног центра хотела Холивуд на Илиџи у 2015 годину, гдје се за потребе Ен Џи сектора, договара сарадња са госпођом Ковачевић иначе у Гацку познату под надимком башобозлукица. Из ове сарадње ћемо напоменути само неколико ствари који су неопходни за схватање дешавања у коме ће се пронаћи они који треба да изреализују план “срби на србе“ до коначног нестанка Републике Српске, па и дијела Србије. Инструктивни тим је у првом периоду предводио Авдо Авдић под патронатом Журнала једине слободне територије (од кога или чега не знамо), након тога је услиједило обећање, поменутој госпођи, да ће дуго жељени одлазак у Америку бити обезбјеђен после отварања сопственог портала. Битно је напоменути да је и одлазећа амбасадорица Америке Кромарк имала за потребу да под окриљем “Уличне свјетиљке“ у Гацку заједно са гусларом Вукотом договори слијед ставри који треба да се изреализује са башукбозлукицом. Наравно морамо апострофирати и састанак са тројком Јајаран, Патахак, Шак који су специјалисти за “топ сикрет оперејшен“. Наведена црна тројка је након сатанка отишла у “фазлагића кулу“…успут речено о којој у Гацку када је “Савез за нестанак“ у питању, ових дана не знају ни гдје се налази! Пошто је у периоду од три године прегршт интересантних догађаја, пикантерија и сексуалних афера и аферица, а није нам намјера да и Вас и нас замарамо, завршит ћемо са кључном ставком “бесплатних“ бораца за правду и истину. “Акаунт мрежа“ из Сарајева је уплатила само у мјесецу Априлу на рачун портала Миланке Ковачевић “Директ“ 40.000 КМ (четрдесет хиљада конвертабилних марака)??? Зашто неко уплаћује оволику суму новца некоме или нечему је питање за органе гоњења, поготову када прималац средстава почиње да уцјењује МУП Републике Српске због Ивјештаја Окружном Тужилаштву Требиње о почињеном кривичном дијелу њеног супруга Максимовог Милана…Угодно са корисним, што би рекао наш народ.

Шта је потребно да неко крене у авантуру кокетирања са непознатим ликовима који су индијског поријекла, са фалискованим путним исправама, само што им је неко предложио контак? Да ли се неко запитао чија све безбједност може бити угрожена усљед оваквих неодговорних поступака.

Да ли је ово све разлог напада на Министарство унутрашњих послова Републике Српске?
Да ли је план да његово чело дође неко као Фазлагића Вукота?
Да ли постоји још неко коме није јасно о чему се овдје ради? Наравно да не!
Република Српска је изнад свега, па ћемо стога наставити…

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here