Цеца направила спектакл пред више од 10.000 људи на Јахорини

Једна од наших најпознатијих звијезда са ових простора Светлана Ражнатовић, приредила је на Јахорини у суботу концерт за памћње поводом отварања новог система за вјештачко осњежавање. Сви гости имали су прилику да уживају у чарима олимпијске планине и незаборавном проводу уз чувене хитове наше познате звијезде.

Светлана Ражнатовић истакла је да је поред фантастичног концерта и изузетно веселе публике, посебно одушевљена Олимпијским центром Јахорина и садржајима које нуди, а који су на свјетском нивоу. “Планина има специфичан мир и посебну енергију, не само за скијаше већ и све који дођу да одмарају. Ово није последњи пут да сам на Јахорини, сасвим сигурно ћу доћи поново”, додала је пјевачица.

Више од десет хиљада људи који су присуствовали овом музичком спектаклу пјевало је у глас стихове како старих тако и нових пјесама. Концерт је трајао преко два сата, а публика је до последњег минута играла уз добро познате хитове. Поред врхунске забаве, сви посјетиоци током викенда могли су и да скијају јахоринским стазама које су одлично препремљене за зиму са комбинацијом природног и вјештачког снијега. Јахорина је прва у региону отворила сезону скијања, те сви скијаши до 16. децембра могу да остваре попуст од 70 одсто на ски карте.

Концерт Светлане Ражнатовић је први музички спектакл у новој зимској сезони, који је ОЦ Јахорина приредио свим својим посјетиоцима. Бројне љубитеље доброг звука очекује и Ретро ски опенинг од 13. до 16. децембра са наступом Црвене Јабуке, а затим и концерт фолк звијезде Лепе Брене, 29. децембра, док ће Еxит 84 постати традиционалан зимски фестивал на Јахорини. Поред бројних концерата, у плану је и организација ЕYОФ-а – Олимпијских игара за младе, и бројних трка такмичарског, забавног али и хуманитарног карактера.

ОДГОВОРИ

Молимо вас да унесете коментар!
Молимо вас да овдје унесете своје име