Цвијановић: Влада инвестирала у сваку општину Републике Српске (ВИДЕО)

0
1006

Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић рекла је, гостујући у емисији Телеринг, да је Влада Српске инвестирала у сваку општину Републике Српске и да је циљ да се Српска и даље гради и напредује.

„Повећали смо плате и социјална права. Настављамо даље да напредујемо. Инвестирали смо и у вријеме економске кризе. Много је уложено труда и ја могу да кажем да сам због тога задвољна. Али идемо даље, имамо план“, навела је Цвијановић.

Цвијановић је рекла да је у Републици Српској посијана и политичка мржња,

„Али видим људе који желе јаку Републику Српску, а да се о њој не одлучује у Сарајеву. већ да имамо своје институције које ће о томе да одлучују. Хоће школе, вртиће и ти људи су мјерило мог политичког рада и они су ми орјентир, а не неко ко стоји са стране и критикује“, истакла је предсједница Владе Српске.

Она је додала да се наставља са градњом аутопутева.

„Имају Пале, Соколац, а да се иде и до Вардишта. То значи сасвим другачије инфраструкурне пројекте. То су биле храбре одлуке доносене у времена кад није било ни лако да се одлучите, а знате да ако не засучете рукаве да немате гдје да идете. Радили смо, десило се, јако сам поносна“, изјавила је Цвијановић.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here