У суботу хуманитарна „Трка за живот“ на платоу Пољице

0
981

Прва љетна хуманитарна „Трка за живот“ биће одржана у суботу, 11. августа, на платоу Пољице у организацији Олимпијског центра „Јахорина“ и Хуманитарне фондације „Подржи живот“.

Извршни директор за информационе технологије, продају и маркетинг Олимпијског центра „Јахорина“ Ива Ивкић раније је рекла да ће прва трка у љетној сезони бити изазов за породице, рекреативце и искусне такмичаре.

Трка ће бити одржана у породичној и екстремној дисциплини.

Породична трка, дужине 500 метара, концентрисана је око вртића на Пољицама, са симболичних пет препрека и употребом тјубинга. Такмичарска екстремна стаза, дужине пет километара, са 15 препрека спремљена је само за искусне тркаче.

Котизација за обје трке је по 20 КМ, а сва прикупљена средства иду у добротворне сврхе.

Ивкићева је објаснила да ће сви такмичари добити стартни пакет са занимљивим садржајем и медаље у знак захвалности, а за прва три мјеста у категоријама дјеца, жене и мушкарци припремљене су вриједне награде.

Она је додала да ће, након завршетка трке, у 22.00 часа у хотелу „Бистрица“ почети добротворна „ди-џеј“ журка.

Представник Хуманитарне фондације „Подржи живот“ Катарина Данојлић рекла је да је од оснивања ове фондације, прије четири године, обезбијеђена помоћ за 63 дјеце, те да се тренутно води осам хуманитарних акција за обољеле узраста до 18 година.

Сви који желе да учествују у хуманитарној трци могу да резервишу своје мјесто на www.oc-jahorina.com, као и на платоу Пољице или у хотелу „Бистрица“, а уплате ће се вршити и у хотелу „Термаг“ и у апартхотелу „Вучко“.

Они који желе да подрже акцију, а нису у могућности да се такмиче, могу то учинити куповином мараме посебно дизајниране за „Трку за живот“.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here