Терзић: На Палама идеални услови за тренирање

0
1155

Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић рекао је приликом посјете Ски-центру “Равна планина” да је одушевљен гостопримством и условима за тренирање на Палама, гдје су току припреме за Свјетско првенство у Јапану.

Терзић је истакао да су, прије доласка у Републику Српску, имали добре препоруке од мушке одбојкашке репрезентације Србије, која је и прошле године била на Палама.

“Што се тиче смештаја, хране и сале, све је на високом нивоу. Могу слободно да кажем да у Србији на једном месту тако нешто немамо”, рекао је Терзић.

Терзић је истакао топлу добродошилоцу коју су Паљани показали према репрезентацији Србије.

Према његовим ријечима, задовољан је припремама одбојкашица за Свјетско првенство које ће се у октобру одржати у Јапану и да их након одласка са Пала очекује наставак припрема у Београду, као и контролне утакмице са Бугарском и Турском.

Када се говори о противницима у групи на Свјетском првенству, Терзић истиче да неће бити нимало лако, те да се ради о заиста озбиљним и јаким екипама.

Терзић каже да успјеси САД, Кине и Бразила, који су им једини од противника у групној фази говори много, али и да одбојкашице Србије свакако спадају у ужи круг екипа које се могу назвати фаворитима за освајање титуле шампиона.

Стручни штаб женске одбојкашке репрезентације Србије посјетио је данас Ски-центар “Равна планина” на Палама како би видјели шта све овај центар нуди у зимском и љетном периоду.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here