СНСД: СзП припрема причу о умијешаности породица кандидата СНСД-а у случај Драгичевић

СНСД је саопштио да располаже поузданим информацијама да, с циљем вођења најпримитивније кампање и дискредитације њихових кандидата за српског члана Предсједништва БиХ и предсједника Републике Српске, „такозвани Савез за промјене и њихови медијски егзекутори“ планирају пласирање приче о умијешаности чланова породица СНСД-ових кандидата у случај страдања Давида Драгичевића.

„Назнаке за овакву прљаву кампању недавно је дала и опскурна `Рикошет продукција` из Србије на друштвеним мрежама, гдје се ова лаж и пласира у медијски простор Републике Српске и Србије“, наведено је у саопштењу.

У СНСД-у истичу да свакодневни позиви на линч са Трга Крајине и стварање инцидентне атмосфере говоре у прилог постојања сценарија да се у завршници кампање, прије изборне тишине, „гнусним лажима покуша утицати на гласаче и тиме бар мало поправи катастрофалан изборни рејтинг сарај-чаршијске коалиције која се назива и Савез за промјене“.

СНСД је позвао јавност да не пристане и осуди овакав, до сада невиђен примитивизам и оркестрирану прљавштину обилато помогнуту средствима из страних амбасада, а надлежно тужилаштво да што прије расвијетли случај како би престала његова злоупотреба у политичке сврхе.

„Вјерујемо да ће народ Републике Српске оне који су у недостатку било каквог политичког програма све карте ставили на лаж и подметања, 7. октобра послати на мјесто које заслужују, а то је политичка историја“, додаје се у саопштењу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here