СВАЂА У СзП – Дио руководства тражи од Говедарице да каже ко је умијешан у случај „Зоља“

0
602

Јуче је дошло до свађе у Савезу за побједу јер дио руководства тражи да се сазнају све информације у вези са терористичким нападом у Бањалуци због којег је МУП Српске ухапсио члана СДС-а Александра Радића и још четири особе, сазнаје портал Инфосрпска, а преноси агенција Срна.

„Дио руководства СДС-а и Савеза за побједу, који није био упознат са овом терористичком акцијом, тражио је од /предсједника СДС-а/ Вукоте Говедарице да каже ко јесте умијешан у све то и, ако није Мектић, да се што прије јавно огради пред чланством и јавности“, навео је овај извор близак СДС-у за портал Инфосрпска.

Министарство унутрашњих послова Републике Српске ових дана би, сазнаје портал Инфосрпска, могло да ухапси министра безбједности у Савјету министара Драгана Мектића због терористичког напада у Бањалуци, који се догодио 31. марта.
Према сазнањима овог портала, „једно од лица које је јуче приведено због терористичког напада на пословну зграду у Бањалуци открило је полицији да сви трагови те акције воде до Мектића“.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here