Самсунг представио нове уређаје из Галакси С10 серије, Галакси Фолд на преклоп

0
843

Компанија Самсунг представила је данас нове уређаје из Галакси С серије, Галакси Фолд и нове носиве уређаје.

Галакси С10 линија нуди чак четири јединствена уређаја, а сваки уређај доноси револуционарне иновације у области екрана, камере и перформанси.

  „Уређај Галакси С10 потврда је десетогодишњих иновација и дизајниран је за оне који желе врхунски паметни телефон са моћним перформансама. За кориснике који траже уређај са супериорним пуњењем, идеалан је Галакси С10+ где је свака спецификација – од екрана, преко камере, до перформанси – подигнута на нови ниво. Галакси С10е је направљен за оне који желе врхунске кључне елементе у компактном паковању са равним екраном“, навела је компанија. 

Ови уређаји имају нови динамични АМОЛЕД екран, камеру сљедеће генерације и интелигентне перформансе.

Галакси Фолд стиже са првим 7,3-инчним Инфинити Флекс екраном на свијету, који се савија у компактан уређај са приказом на предњем екрану.

Дуго очекивани Самсунг Галакси Фолд, нови уређај на преклоп којим се уводи потпуно нова категорија мобилних уређаја, представљен је такође данас, наводи се. Галакси Фолд стиже са првим 7,3-инчним Инфинити Флекс екраном на свијету, који се савија у компактан уређај са приказом на предњем екрану. Галакси Фолд нуди нови начин рада више ствари у исто време.

„Самсунг данас пише сљедеће поглавље у историји мобилних иновација мијењајући оно што је могуће у оквиру једног паметног телефона. Галакси Фолд уводи комплетно нову категорију, која отвара врата за могућности које никада раније нису виђене, помоћу Инфинити Флекс екрана“, изјавио је ДЈ Кох, председник и генерални директор Дивизије за ИТ и мобилне комуникације компаније Самсунг Елецтроникс. „Направили смо Галакси Фолд за оне који желе да искусе шта све може премиум уређај на преклапање, ван ограничења традиционалног паметног телефона“.

Постави одговор

Молимо унесите свој коментар!
Овдје унесите своје име

2 × 3 =