Јединствен став и подршка заједничким кандидатима

0
809

Циљ општинских одбора СНСД-а, ДНС-а, Социјалистичке партије и Уједињене Српске са Пала јесте да на општим изборима побиједе Милорад Додик за члана Предсједништва у БиХ и Жељка Цвијановић за предсједника Републике Српске, поручили су предсједници ових одбора.

Предсједник Општинског одбора /ОО/ СНСД-а Бошко Југовић истакао је да је на Палама у претходне двије године остварен велики помак, захваљујући Додику и Цвијановићевој, те нагласио да ће народ то знати да цијени.

„Желимо да ови општи избори потврде и буду наставак те приче“, рекао је Југовић на конференцији за новинаре.

Он је навео да је са коалиционим партнерима постигнут јединствен став када је ријеч о заједничким кандидатима Милораду Додику и Жељки Цвијановић, док странке одвојено наступају за Народну скупштину Републике Српске.

Предсједник ОО ДНС-а Мирослав Симовић истакао је да се у општини Пале показало да ова коалиција добро функционише и ради у интересу народа.

„Дајемо пуну подршку заједничким кандидатима који ће остварити сигурну побједу. Имамо капацитет који нам гарантује сигурно једног посланика у Народној скупштини Републике Српске“, рекао је Симовић, који очекује добре резултате и поштену борбу на изборима.

Предсједник ОО Социјалистичке партије Пале Боро Дивчић рекао је да подршку дају заједничким кандидатима за предсједника Републике Српске и члана Предсједништва БиХ.

Предсједник ОО Уједињене Српске Миломир Божовић каже да ће ова странка, која ће први пут учествовати на општим изборима, подржати заједничке кандидате, и да очекује велику побједу и коалиције и Уједињене Српске.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here