Пропао покушај провокације Покрета за побједу (ФОТО, ВИДЕО)

0
895

„Да због сигурног пораза на предстојећим изборима у БиХ опозиција у Републици Српској, оличена у лидерима Младену Иванићу и Вукоти Говедарици иде на очајничке потезе, видјело се јуче у Челинцу“, пише портал Инфопсрпска.

„Предсједник Додик и премијерка Цвијановић постављали су камен темељац за нови мост на ријеци Врбањи, када је неколико одборника Иванићевог ПДП-а предвођених младим милионером Драшком Станвуковићем званим Бајазит, кренуло према њима са камењем у руци, након чега је реаговало обезбједјење и спријечило их да камење баце на Додика и Цвијановићеву. Станивуковић је потом, пред хиљаду очевидаца узрујано слагао да га је Додик лично физички напао, а у истом моменту припремљени лидери Покрета за побједу знајући за ову провокацију осудили су напад Додика на њиховог јуношу иако се на снимцима види да Станивуковић звани Бајазит није имао никаквог контакта са предсједником Додиком.

Иначе, Драшко Станивуковић је син бањалучког милионера који је огроман новац згрће у сарадњи са М-телом, те је тако омогућио свом сину да живи на виској нози, обилазећи дестинације широм свијета и дичећи се да је Гога Секулић, фолк старлета и пјевачица, снимала спот у његовој милионски вриједној кући.

Након не тако давне обуке коју је имао са групом Нијемаца која помаже ПДП-у, млади Бајазит се одлучио за већ виђене провокативне сценарије у покушају да се допадне и наметне јавности као борац за бољи живот грађана. Поруке утјехе грађанима, а и критике против актуелне власти углавном шаље из скупоцјених аутомобила и свјетских дестинација, као што слике говоре.

Но то није крај. Несташни Драшко звани Бајазит припрема нове несташлуке које је учио од Нијемаца, како би избламирао власт. А што се и не би забављао кад му је живот на високој нози обезбијеђен. Послије стреса у Челинцу вјероватно ће се опорављати у Дубаиу, Лос Анђелесу или ко зна гдје“, пише Инфосрпска.

Ево како је Драшко Станивуковић отишао из Челинца

Драшка Станивуковића су чекали Игор Црнадак, министар иностраних послова БиХ и његов возач, који су га одвезли након провокације у Челинцу.

 

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here