Осмомартовска акција младих паљанског СНСД – а

0
168

Млади социјалдемократи Пале  покренули су данас акцију поклањања цвијећа свим припадницама љепшег пола, те најавили веће активности у наредном периоду.

Лука Цицовић, предсједник Младих СНСД – а, рекао је да је ово њихова традиционална акција, те да је ово само једна у низу њихових активности.

” Ово је четврта година како организујемо ову акцију и то само један мали знак пажње младих социјалдемократа нашим суграђанкама. Ми смо једини политички подмладак у нашој општини који организује овакав вид активности. Активни смо током читаве године, тако да нас ускоро очекују и многе друге активности”, рекао је Цицовић. нагласивши да се све активности младих СНСД – а одржавају уз велику подршку предсједника ОО СНСД – а.

Начелник општине Пале и предсједник ОО СНСД – а Бошко Југовић честитао је празник свим суграђанкама, те најавио нове акције младих социјал – демократа.

“Ускоро нас очекују активности на чишћењу и уређењу Пала, прикупљању средстава за помоћ најугроженијим социјалним категоријама, као и на свему ономе што доликује омладини да уради за заједницу.задовољан сам што су се посветили добрим стварима, те показују читавој паљанској омладини како би требало да изгледа друштвено – користан рад”, истакао је Југовић.

Млади СНСД – а организовали су ову акцију из сопствених средстава, желећи да, према њиховим ријечима, уљепшајудан свим суграђанкама.

Постави одговор

Молимо унесите свој коментар!
Овдје унесите своје име

5 × one =