Опозиција користи трагедију породице Драгичевић, на тргу су политички протести

0
607

Небојша Радмановић, потпредсједник СНСД-а, каже да саосјећа са породицом Давида Драгичевића, младића који је страдао у Бањалуци под још нерасвијетљеним околностима, те да је става да су институције у рјешавању тог случаја морале брже да раде.
Ипак, Радмановић је, гостујући у емисији АТВ-а „1 на 1“, упозорио да опозиција покушава да искористи оно што се дешава и нагласио да протести на Тргу Крајине морају бити ријешени.

„Страшна трагедија је погодила једну породицу и свако ко нормално размишља мора да саосјећа са том породицом. Мој став је да су институције система морале и требале брже да раде да дођу до истине. Ово што се сада дешава на Тргу је дио политике. Један дио опозиционих политичара, за то постоје докази, окренуо је те људе на другу страну и добили смо скупове који постају политика. И, када се у једну трагедију умијешају политичари – имате проблем. Ми данас већ пет мјесеци имамо протесте на главном тргу у Бањалуци… Сада се дешава нешто што не можете да критикујете због тога што саосјећате, али видите да Бањалука нема трг, по њему се одређено вријеме не може прошетати, да тај трг мијења лице и то се мора ријешити“, поручује Радмановић.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here