Нове копачке за играче ФК „Романија“

0
1156

На иницијативу Младих социјалдемократа Пале, данас су начелник општине Пале Бошко Југовић и директор ЗП „Електродистрибуција“ а.д. Пале, који је и кандидат СНСД за посланика у Народној скупштини Републике Српске господин Љубомир Мрда посјетили ФК „Романија“ у Палама и уручили пригодне поклоне овом фудбалском тиму.

На овакав гест су се одлучили због љубави према спорту, као и због упорности играча, тренера и управе да сачувају ФК „Романија“ у најтежим тренуцима, истичући спортске успјехе и резултате које је клуб постигао у претходном периоду.

Господин Мрда је нагласио да ће учинити све што може како би успоставио квалитетну везу између привреде, општинске управе и спорта у Палама. Он је апеловао на руководство и играче ФК Романије да наставе да упорно раде и тренирају. „Пале заслужују да имају фудбалског прволигаша“ рекао је Мрда и најавио значајнију подршку ФК „Романија“.

Начелник општине Пале господин Бошко Југовић рекао је да је ФК „Романија“ клуб са традицијом и најавио да ће у наредном периоду општинско руководство окупити све људе који значе нешто у Палама и воле фудбал како би се Романија извукла из потешкоћа и вратила на спортску сцену.

Начелник је најавио да реализовати идеју предсједника ФК клуба „Романија“ – Ненада Ђапића, о постављају спомен плоче за све чланове ФК „Романија“ погинуле у одбрамбено-отаџбинском рату. „Романија заслужује нашу помоћ, а ми имамо намјеру да у наредном периоду учинимо све како би овај спортски клуб вратио позиције које заслужује“ поручио је Југовић.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here