Нова пословна зграда „Електродистрибуције“ у Рогатици

0
227

Кандидат СНСД за Народну скупштину Републике Српске Љубомир Мрда најавио је да ће у сриједу, 19. септембра, у Рогатици, заједно са предсједником Републике Српске Милорадом Додиком, предсједником Владе Републике Српске Жељком Цвијановић и начелником општине  Милорадом Јагодићем, положити камен темељац за изградњу нове пословне зграде „Електродистрибуције“.

„Такође, за неколико дана бићемо у прилици да најавимо почетак реализације још једног великог пројекта у општини Пале“, навео је Мрда који је и директор „Електродистрибуције“.

Мрда је истакао да пројекат реконструкције Романијске улице представља примјер братских односа Републике Српске и Србије и спровођења Споразума о специјалним паралелним везама.

Он је захвалио предсједницима Српске и Србије за финансирање овог значајног инфраструктурног пројекта у општини Пале, додајући да ће један од стратешких и развојних циљева у наредне четири године бити и изградња ауто-пута који ће преко Пала, Сокоца и Рогатице повезати Источно Сарајево са Србијом.

„То је пут будућности, економског развоја и бољег живота свих грађана Сарајевско-романијске регије и источног дијела Републике Српске“, рекао је Мрда, подсјетивши да је „Електордистрибуција Пале“ посљедњих година реализовала много значајних пројеката на подручју 13 општина источног дијела Републике Српске које покривају.

Ријеч је о више од 70 милиона КМ инвестиција које су значајно поправиле квалитет испоруке електричне енергије, отвориле нова радна мјеста и створиле много боље услове за рад радника „Електродистрибуције Пале“.

Постави одговор

Молимо унесите свој коментар!
Овдје унесите своје име

15 + 6 =