Незамисливе размјере политичког лешинарења на трагедији породице Драгичевић

0
983

Политичко лешинарење на несрећи и трагедији породице Драгичевић не јењава, напротив само се више шири и поприма незамисливе размјере нељудскости, што доказује план да се са сутрашњег скупа у Бањалуци са овим случајем директно повеже породица предсједника Републике Српске Милорада Додика, пише портал „Инфосрпска“.
Из блиског окружења групе „Правда за Давида“ потврђено је за портал „Инфосрпска“ да „међу најважнијим људима који су укључени у организацију скупа на Tргу Крајине у Бањалуци 5. октобра стоји Драшко Аћимовић, члан СДП-а и бивши амбасадор БиХ у Белгији“.

„Занимљиво је и то да поједине партије отказују своје завршне предизборне скупове под истим објашњењем а како и не би кад најважније поруке које се требају чути на скупу креира и осмишљава управо Драшко Аћимовић“, истиче се у тексту.

Извор овог портала каже да ће „Давор Драгичевић, отац настрадалог младића Давида, према плану од раније саопштити име убице, а то име биће Вицо Зељковић, којем је предсједник Републике Српске Милорад Додик ујак“.

„Организатори скупа сматрају да ће након што Давор Драгичевић на Tргу изговори ово име, у потпуности дискредитовати Додика и СНСД на изборима, а у прилог иде и то што је наредни дан изборна ћутња и неће бити пуно простора да се ова лаж квалитетно демантује“, појашњава извор портала из блиског окружења грипе „Правда за Давида“, додајући да је њима битно само да то Давор каже на Tргу.

„Раније су неки блогери помињали Вицу Зељковића и доводили у везу са, како пишу, непримјереним понашањем, а све с циљем потпуне дискредитације уже и шире породице Милорада Додика. Свјесни своје политичке немоћи и дебакла на изборима отказали су свој завршни предизборни скуп на Кастелу и своје чланство ће послати на Tрг како би допринијели да се омасови скуп на Tргу и пошаље слика како је Бањалука несигуран град и како би се створио утисак да опозиција има подршку у том граду, иако то апсолутно није тачно“, истиче се у тексту.

Портал „Инфосрпска“ наглашава да су „поједини опозиционари своју кампању водили на трагедији породице Драгичевић, а изборни штаб инсталирали на Tрг Крајине“.

„Њима је битно само да нанесу штету Додику и СНСД-у и умање његов резултат на изборима. Њих на скуп на Tргу у петак у Бањалуци не изводи истина и правда, већ политичка корист да приграбе који јефтини политички поен“, рекао је извор близак групи „Правда за Давида“, а преноси портал „Инфосрпска“. /

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here