Ковач: Мектић производ ОБА и АИД, шпијун велеиздајник

0
190

Многе моје колеге запитале су се зашто последњу годину дана прозивам и типујем отворено ко су агенти безбједносних служби из редова српског народа. То није уобичајено, а ни здраво по бивше шефове служби, јер то су тајне које морамо носити са собом у гроб, каже Томо Ковач, генерал полиције и бивши министар унутрашњих послова.

Текст преносимо у цијелости:

Зашто, да би сачували оне који су предали народ, душу и образ ђаволу и да би они будући имали сигурност да ће све остати у тајности.

Не морају сви да паниче, открићу само тренутне велеиздајнике.

Мада упозоравам оне друге да имам све досијее сарадника служби, али не само од бивше југословенске, већ и од озбиљних страних служби.

Шта сам изјавио за министра безбједности БиХ Драгана Мектића?

Од оперативне везе АИД, ОБА до стратешког сарадника ОБА. Шта то значи, пројектовали су га на данашње мјесто министра безбједности – класика Босић- Изетбеговић, плус странци.

Зашто, већ се показао као лојалан на мјесту шефа управе за странце, необразован, примитиван и похлепан за влашћу и моћи.

Наравно јасно је главним страним обавјештајцима да није за дугорочну употребу, али су ти са једнократном употребом најбољи – превариш народ и државу, туђу не заразиш, себе и бацис у канализацију. Зато је Мектић и предвиђен и за мјесец два, а можда и прије иде у канализацију.

Забрана уласка за Јевгениј Захар Прилепина класична је акција ОБА, потури се формално документ стратешком сараднику Мектићу, он потпише наравно без свог става, јер није ни предвиђено да га он има.

Сарадници служби немају ставове, већ извршавају задатке на крају у БиХ земљи, под протекторатом највећа је вриједност бити шпијунчина, да ли већег или нижег ранга, није битно важно је да си на бужету.

Господине Иванићу, безбједносне службе морају имати вриједносни, политики став да ли је Прилепин опасан по безбједност БиХ, или је то процес обрачуна Енглеске, НАТО, против Русије, то ви са ваше позиције морате јасно рећи, немојте се извлачити, будите јасни.

Да вам помогнем за безбједност у БиХ најопасније је дјељење енглеских обавјештајних служби, јер је интерес њихиве државе да произведу нестабилност на Балкану кроз уништење Републике Српске као руског експонента.

Постави одговор

Молимо унесите свој коментар!
Овдје унесите своје име

eighteen − three =