Ковачевић: Опозиција нема ништа да понуди осим мржње

0
863

Портпарол СНСД-а Радован Ковачевић изјавио је да су у СНСД-а апослутно свјесни да је тешко бити власт у континуитету, али је очигледно да је изузетно фрустрирајуће бити опозиција у континуитету, што опозиција на челу са СДС-ом констатно доказује тиме колико ниско падају и каквим подметањима се служе и у овој изборној кампањи.
Ковачевић је рекао Срни да је очигледно да они немају ништа да понуде грађанима осим мржње коју просипају свих 12 година.

„То настављају да раде и сада када покушавају да злоупотријебе све и један трагичан догађај који се, нажалост, дешава у Републици Српској, када покушавају да блате породице наших кандидата, када настоје да породице наших кандидата повежу са страдањем Давида Драгичевића или када пласирају бљувотине о прецима наших кандидата, што сматрамо екстремно дегутантним“, навео је Ковачевић.

Он је нагласио да ће СНСД наставити да ради за јаку Српску, да је гради и развија, док је опозицији поручио да настави да шири губитничке приче у настојању да спаси свог предсједничког кандидата.

„Али, чини нам се да ће прије да га потопе“, оцијенио је Ковачевић.

Он је истакао да опозиција води негативну кампању из разлога што не прихвата да 12 година добија јасне поруке од грађана Републике Српске да нису њихов избор и да их никада неће одабрати да воде Српску, те да не могу да раде ништа друго осим да најнегативније могуће приказују Српску и њене грађане.

Ковачевић каже да је сигуран да од тога неће имати никакву корист и да ће њихов пад бити бруталнији него икада до сада, а да ће СНСД остварити најубједиљиву побједу још од 2006. године.

„Онај ко губи, очито ниско пада. Након посљедњег саопштења СДС-а смо више него икада сигурни да чак и Вукота, којег смо успјели оголити, ради против Савеза за промјене“, оцијенио је Ковачевић.

Он је нагласио да ће СНСД уложити приговор Централној изборној комисији БиХ због посљедњег саопштења из СДС-а.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here