Играчке и слаткиши за дјецу из вртића

Начелник општине Пале Бошко Југовић посјетио је данас Дјечији центар „Бубамара“ на Палама и поклонио дидактички материјал, играчке и слаткише дјеци из фочанског вртића „Чика Јова Змај“ који су у тродневној посјети паљанском вртићу.
Југовић је рекао новинарима да је ово данас лијеп тренутак и да се нико више не зна радовати пријатељству као дјеца. 

Он је захвалио фочанском вртићу из којег је стигло двадесетак дјеце у тродневну посјету Палама како би уживали у љепотама ове локалне заједнице и зимским радостима. 

Директор Дјечијег центра „Бубамара“ Пале Славка Брезо рекла је да у њиховом вртићу бораве дјеца из вртића „Чика Јова Змај“ из Фоче, с циљем размјене искустава и дружења, како дјеце, тако и васпитачица. 

Брезо је навела да ће малишани посјетити Равну планину, Јахорину, Брус на Требевићу, те да ће се у „Бубамари“ трудити да буду прави домаћини и да се они осјећају као у својој кући. 

Она је додала да је начелник општине за госте донио поклоне, а за паљански вртић слаткише којима ће се сви заједно вечерас послужити на журци. 

Брезо је нагласила да је Дјечији центар „Бубамара“ започео упис за тромјесечни „Програм за дјецу у години пред полазак у школу“ који се реализује у сарадњи са Министарством просвјете и културе Републике Српске. 

Директор фочанског вртића „Чика Јова Змај“ Слађана Владичић рекла је да тај вртић има вишегодишњу сарадњу са вртићем „Бубамара“ са Пала, која се реализује у оквиру стручних усавршавања. 

„Већ другу годину имамо прилику да наши малишани бораве у паљанском вртићу, посјете Јахорину, Равну планину, Требевић и уживају у зимским радостима“, рекла је Владичићева. 

Она је захвалила директорици Брезо што је све учинила да се осјећају као у својој кући, те начелнику Југовићу који је издвојио вријеме и посјетио их, додајући да је то доказ да општина Пале води рачуна о предшколском васпитању.

ОДГОВОРИ

Молимо вас да унесете коментар!
Молимо вас да овдје унесете своје име