За чији рачун неко „кевће“

Соња Карађић-Јовиčевић се огласила и на фејсбуку објавила следеће:

ЕТО ОБЈАШЊЕЊА 
Из пера увијек добро обавјештеног пријатеља, познаваоца прилика и неприлика, и пратиоца на ФБ.

Коментар преносим у цијелости:

„Драга сестро, довољно те познајем, да знам да све решаваш сама и на свој начин.
Али, морао сам се мало распитати „шта је и како“, па ево јавне објаве (могли смо се чути или видети, и о свему испричати, али овако јавно, јасно и гласно):
СДС тренутно покушавају да воде три Вукотине куртизане: Бањалучка,Семберска и Херцеговачка. 
Ова бањалучка се представља да је адвокат, а само издаје пословни простор адвокату. Ова семберска се сликала некада давно са твојим или „нашим“ татом, уновчила добро ту слику преко баре, купила скупу играчку, па нам сад свима соли памет. Али ове две вукотине куртизане, још „амери“ држе на ланцу, само је ова херцеговачка пуштена да кевће, али зашто?
Па ради истине и трага: лајање почиње у оном тренутку када су озбиљни људи на једном београдском разговору поставили, само реторичко питање: шта ако Соња буде кандидат за председника СДС-а и у ком би онда правцу ишао СДС. Да ли би то био пут СРПСКОГ ЈЕДИНСТВА у БиХ, региону и партнерству са РУСИЈОМ. Да, озбиљни људи на озбиљном месту су поставили то питање, а ситни и мали људи у великом страху, активираше своје куртизане, да покажу чему оне служе.
Ето јавно, јасно и гласно.“

Па то нам кажите! Да знамо да присуство на Божићном пријему и прослави Дана Републике нису стварни проблем, јер нису били ни протеклих година. Да се уопште не ради о неким коалицијама на нивоу РС, које нисам ни предлагала. И најважније: Да је страх толики да чак и реторичко питање, велике тјера у мишију рупу из које наводе мале да иступају. 
Нисам имала те амбиције. Ни реторички. 
Сада ћу размислити.

ОДГОВОРИ

Молимо вас да унесете коментар!
Молимо вас да овдје унесете своје име