Додик: СНСД – народна, национална и државотворна партија

0
657

Снага СНСД-а је у организацији жена и младих – ово је поручио предсједник странке Милорад Додик који је присуствовао манифестацији „Вече домаће кухиње“ у Приједору, у организацији Актив жена ове странке.

Гастро презентацији у Приједору присуствовала је и потпредсједница СНСД-а, Жељка Цвијановић која је рекла да је ова манифестације доказ снаге, способности и заједничког рада који води ка јакој Републици Српској.

Предсједник СНСД-а, Милорад Додик рекао је да је од 192.000 чланова СНСД-а, 52.000 жена и 27.000 младих што потврђује да је ова странка једна од најмасовнијих и најбоље организованијих политичких партија, а да томе доприносе и овакве манифестације.

„Ово је резултат залагања и инспирације наших активиста, да заједно прикупимо додатну енергију за вријеме које нас чека у наредних мјесец дана увјерени да ће СНСД побиједити и остварити историјски вриједну побједу која ће бити већа него она 2006. године када смо имали до сада најбољи резултат“, рекао је Додик.

Потпредсједница СНСД-а, Жељка Цвијановић истакла је да је гастро презентација „Вече домаће кухиње““ доказ да су жене СНСД-а у свим градовима и општинама Српске, јаке и сложне и додала да је страначко окупљање у Приједору показало снагу, способност и опредјељење СНСД-а да сви заједно раде за јаку Српску.

„То само показује да смо у могућности да мобилишемо нашу структуру, а овај пут су то жене, на вечери домаће кухиње Актива жена СНСД у Приједору“, рекла је Цвијановићева, која је присуствовала гастро манифестацији „Вече домаће кухиње“.

Она је истакла да су чланови СНСД навикли да се окупљају око различитих догађаја и да то не мора да се дешава само у изборној години, него свако године и увијек у различитим мјестима у Републици Српској.

Предсједник Актива жена СНСД Приједор Горана Босанчић захвалила је свим чланицама које су припремом гастро специјалитета Поткозарја учиниле ово вече успјешним, уз захвалност високој делегацији СНСД-а која је посјетила „Вече домаће кухиње“, које је одржано у приједорсој Љетној башти.

На 26 штандова чланице мјесних Актива жена СНСД-а представиле су богату гастро понуду, традиционалних, поткозарских јела.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here