Добра припрема сезоне донијела успјех ОЦ „Јахорина“

Све претходне инвестиције и радови у Олимпијском центру „Јахорина“ имају одличан ефекат већ у првом мјесецу рада скијалишта, саопштено је данас из овог центра.

Осим што је „Јахорина“ 29. новембра прва у региону пустила скијалиште у рад, за мање од мјесец дана забиљежени су незапамћено добри резултати у свим сегментима.

„Само од продаје ски-карата приходи су у односу на децембар прошле године порасли су за 150 одсто, док су протекле двије године у збиру за исти период премашене за 45 одсто“, наводи се у саопштењу.

Одлични резултати забиљежени су и порастом прихода од паркинга за чак 125 одсто, који су већ сада једнаки као у децембру прошле године, али су и приходи од ски-школе Олимпијског центра „Јахорина“ увећани за 290 одсто у односу на претходну годину.

У Олимпијском центру „Јахорина“ подсјећају да су за све посјетиоце припремили и предновогодишњи концерт Лепе Брене који бити одржан одржати 29. децембра, са почетком у 20.00 часова, као и концерт Николе Роквића 30. децембра у хотелу „Бистрица“.

Карте за концерт Лепе Брене су у продаји у систему „купикарту.ба“, те из „Јахорине“ позивају све заинтересоване да обезбиједе улазнице на вријеме и уживају у садржајима овог центра и током новогодишњих празника.

„Јахорина наставља са одличним радом и обећава свим посјетиоцима зимску скијашку сезону испуњену занимљивим садржајима, новим догађајима, али и никад бољим условима за скијање“, наводи се у саопштењу.

ОДГОВОРИ

Молимо вас да унесете коментар!
Молимо вас да овдје унесете своје име